PR 680w professionele borduurmachine

Artikel 6 van 12
€ 9.999,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Eerst even een opsomming van wat op de officiële Brother site staat:

Wanneer je plannen hebt om van je hobby een bedrijf te maken, dan zet de gebruiksvriendelijke 6-naalds Entrepreneur W PR680W borduurmachine je op de juiste weg.  

Met zes afzonderlijk instelbare naalden en een industriële acceleratie kan de PR680W moeiteloos de meest veelzijdige projecten aan. Met tot wel 1000 steken per minuut in slechts zeven seconden zijn projecten sneller klaar, met minimaal geluid.

Gun jezelf de ruimte om te creëren op het royale werkgebied van 200 x 300 mm en ervaar het gebruiksgemak op het grote, ingebouwde HD LCD-beeldscherm van 25,7 cm. Bekijk je borduurpatronen in heldere kleuren en scherp gedetailleerd met de zoomfunctie die tot 200% gaat. Stel het borduurpatroon eenvoudig bij en roteer het met 0,1 - 1 - 10 of 90 graden.  

Dankzij de 673 ingebouwde borduurpatronen (monogram- en knoopsgatstijlen inbegrepen) en 50 ingebouwde lettertypen is er keuze genoeg! Borduur de ingebouwde ontwerpen of bewerk ze naar eigen wens en creativiteit.  

Bewerk lettertypen door de tussenruimtes aan te passen of door de draaddichtheid te veranderen om de steken mooier te maken. Creër een applicatie met behulp van de automatische contourherkenning en verminder de borduurtijd dankzij kleurgroepering.

Bespaar tijd en voorkom onaangename verrassingen met de ingebouwde stekensimulator, de automatische kleurenvolgorde, de rijgsteekfunctie en volg de voortgang tijdens het borduren. Wanneer de machine stopt (of na een stroomstoring) zal de PR680W automatisch verder borduren vanaf de laatste steek.  

Met het grootste verlichte positioneringskruis (in de markt verkrijgbaar), wordt het precies duidelijk waar de naalden zullen neerkomen. Daardoor komt het borduurpatroon altijd exact op de juiste plaats. Positioneer en lijn de borduurpatronen uit op een eenvoudige en nauwkeurige manier, dankzij Brother’s unieke positioneringsfunctie. Zo wordt de hoek en de richtingvan het borduurpatroon automatisch aangepast. De exacte plaatsing is instelbaar vanuit negen referentiepunten: het midden, vier hoeken en vier middelpunten van de zijlijnen.

De instellingsknoppen voor de bovendraadspanning zijn verbeterd, waardoor de draadspanning met nog meer zorgvuldigheid gecontroleerd kan worden. Bijvoorbeeld om lichtere stoffen, zoals satijn en organza, minder snel te laten rimpelen.

Dankzij toetsen-optimalisering en sneltoetsen kan de bediening worden aangepast aan de handelingen die toegespitst zijn voor jouw specifieke werkwijze. Extra beheerders- en bedienersvergrendelingen zorgen voor extra veiligheid.

Hou de controle, dankzij de draadloze verbinding. Waar je ook bent. De app My Stitch Monitor (te installeren op een smartphone) laat de voortgang van het borduren zien. Verzend borduurpatronen draadloos van de PC naar de PR680W met Design Database Transfer (voor Windows-PC) Zodra er een update voor de machine beschikbaar is, kan deze automatisch worden uitgevoerd. En met de PE-Design 11 borduursoftware van Brother (optioneel verkrijgbaar) kunnen maar liefst 10 machines draadloos met elkaar worden verbonden.  

Informatie is binnen handbereik. Met 24 geïnstalleerde instructievideo's – van basishandelingen tot borduurfuncties – kun je al doende leren. Wordt een expert in een mum van tijd!

Top-niveau veelzijdigheid, top-niveau snelheid en top-niveau aan bewerkingsmogelijkheden, allemaal in één gebruiksvriendelijk pakket. Maak van elke uitdaging een kans en ontdek hoe de Entrepreneur W PR680W al je borduurresultaten naar een hoger niveau zal brengen.  
 

 • Groot ingebouwd HD LCD-touchscreen van 25,7 cm
 • Borduurgebied van 200 x 300 mm
 • Laser positioneringskruis voor nauwkeurige bepaling waar de naald moet neerkomen en exacte plaatsing van het borduurpatroon
 • 6 naalden met afzonderlijk in te stellen toepassingen
 • Automatische kleurwijziging, naaldinrijgsysteem en draadknipper
 • 763 ingebouwde borduurpatronen, plus 50 lettertypen en monogrammen
 • Industriële acceleratie – verhoog de productiviteit en efficiëntie
 • Tot 1000 spm variabele borduursnelheid
 • Draadloze LAN-verbinding – verbind tot wel 10 machines met optionele PEDesign 11 software
 • My Stitch Monitor-app - controle op afstand
 • 24 ingebouwde video tutorials - directe hulp en uitleg op het scherm.

6 naalden afzonderlijk instelbaar
Elk van de zes naalden van de PR680W kunnen afzonderlijk worden ingesteld op snelheid, kleurvergrendeling én het uitschakelen van de naaldinrijger. Dat is erg praktisch wanneer er gebruik wordt gemaakt van speciale of extra dunne naalden!

Automatisch naaldinrijgsysteem
Razendsnel inrijgen! Met één druk op de knop wordt iedere naald in luttele seconden automatisch ingeregen. Dit kan zelfs zonder een ontwerp op het beeldscherm – extra efficiënt!

Verlichting – aanpasbaar
Perfect zicht op het werk dankzij 4 ingebouwde LED-lichten. Met vijf helderheidsinstellingen is de ideale verlichting naar wens te kiezen. De heldere LED-verlichting zorgt voor echt goed zicht, vrijwel zonder schaduwen.

Industriële acceleratie
Verhoog de productiviteit en efficiëntie dankzij de revolutionaire acceleratie! Behaal tot wel 1000 steken per minuut in zeven seconden. Projecten zijn sneller klaar, met minimaal geluid.

Maatwerk borduren
Professionele resultaten, ook op complexe items en met speciale garens. De borduursnelheid kan worden teruggebracht tot 400 spm bij gebruik van het (optionele) petten- en cilinderraam, maar ook tijdens het borduren van ‘meer bewerkelijke borduurpatronen’, zodat er altijd een perfect borduurresultaat ontstaat.

25,7 cm HD LCD-touchscreen
Navigeer door de gebruiksvriendelijke interface en bekijk alle borduurontwerpen in full colour op het kristalheldere display. Inzoomen kan tot 200%. Miniatuurafbeeldingen van hoge kwaliteit zijn in preview beschikbaar voor externe en ingebouwde borduurpatronen.

Uitbreidbare bibliotheek van ingebouwde instructievideo's
Dankzij de 24 geïnstalleerde instructievideo's, van basishandelingen tot borduurfuncties, kun je al doende leren. Download er nog meer via de draadloze verbinding (WLAN).

Moeiteloos aanpassen en inzoomen
Bekijk je borduurpatronen in heldere kleuren en scherp gedetailleerd met de zoomfunctie die tot 200% gaat. Stel het ontwerp eenvoudig bij en roteer het in stappen van 0,1 – 1 – 10 of 90 graden.

Groot borduurgebied (200 x 300 mm)
Een royaal borduurgebied voor de meest uiteenlopende projecten. Inclusief vier borduurramen: 200 x 300 mm, 130 x 180 mm, 100 x 100 mm en 60 x 40 mm. Een echte professional waardig!

Uitgebreid draadspanningsbereik
Het draadspanningsbereik op de PR680W is zeer uitgebreid, voor een breed scala aan spanningsinstellingen. Ook voor de meest delicate en bewerkelijke stoffen is de juiste spanning in te stellen.

Bovendraadspanning
De instellingsknoppen voor de bovendraadspanning zijn verbeterd waardoor de draadspanning met nog meer zorgvuldigheid gecontroleerd kan worden. Bijvoorbeeld om lichtere stoffen, zoals satijn en organza, minder snel te laten rimpelen.

Cilindrische vrije arm
Borduur op een eenvoudige manier, ook de moeilijker te verwerken items zoals petten, tassen, mouwen, broekspijpen en nog veel meer*.
(*optioneel pettenborduurframe vereist)

Laser positioneringskruis voor perfecte plaatsing
Met het grootste verlichte positioneringskruis (in de markt verkrijgbaar), wordt het precies duidelijk waar de naalden zullen neerkomen. Daardoor komt het borduurpatroon altijd exact op de juiste plaats. Positioneer en lijn de borduurpatronen uit op een eenvoudige en nauwkeurige manier, dankzij Brother’s unieke positioneringsfunctie. Zo wordt de hoek en de richting van het borduurpatroon automatisch aangepast. De exacte plaatsing is instelbaar vanuit negen referentiepunten: het midden, vier hoeken en vier middelpunten van de zijlijnen.

Ingebouwde borduurpatronen en lettertypen
Borduur de ingebouwde borduurpatronen of bewerk ze naar eigen wens en creativiteit. Personaliseer ontwerpen op elke mogelijke manier met 50 ingebouwde lettertypen en 18 monogramstijlsoorten. Bewerk lettertypen door de tussenruimte aan te passen of door de draaddichtheid te veranderen om de steek mooier te maken.

 • 763 Borduurpatronen
 • 50 Lettertypen
 • 140 Omrandings- en kaderpatroon combinaties
 • 50 Borduursteken


Draadloze verbinding (WLAN) en My Stitch Monitor™ app
Hou de controle op de voortgang van het borduren via de app My Stitch Monitor op je smartphone. Zo ontvang je op tijd een melding wanneer er garen gewisseld moet worden en wanneer het borduurwerk klaar is.

Verbind en vergroot werkruimte
Met de draadloze verbinding en de PE‑Design 11-software van Brother (optioneel verkrijgbaar) kunnen er maar liefst 10 machines draadloos met elkaar worden verbonden.

Draadloze overdracht
Zodra er connectie is gemaakt met het draadloze netwerk kunnen borduurpatronen draadloos worden overgezonden van de pc naar de PR680W met Design Database Transfer*. Ook machine-updates zijn automatisch draadloos te laden.
(*Design Database Transfer is compatibel met Windows-PC)

Letterbewerking op het beeldscherm
Voer meerdere regels tekst of belettering in, met de mogelijkheid om ze te bewerken. Verander woorden of zinnen, combineer geselecteerde woorden, wijzig de uitvoering en de grootte van de afzonderlijke letters en verander zelfs het lettertype van een hele regel. Lijn de tekst links, midden of rechts uit. Heel eenvoudig! Perfect voor het borduren van gedichten in meerdere regels, zinnen, spreuken of een huwelijksaankondiging.

Kleurnuance 2
Nog meer diversiteit in kleurcombinatiemogelijkheden met de functie kleurnuance 2. Gebruik de functie om kleuren vast te zetten in de modi Willekeurig en Verloop om ervoor te zorgen dat jouw favoriete kleuren er altijd bij zitten.

Stekensimulator
Weet wat er te verwachten is. Met de stekensimulator wordt het ontwerp op het beeldscherm steek voor steek getoond, zoals het uiteindelijk zal worden geborduurd.

Automatische steekdichtheid aanpassing
Wanneer borduurpatronen worden vergroot, wordt het aantal steken automatisch herberekend. Zo past het vergrote ontwerp prachtig in het project en blijft de steekkwaliteit behouden. Ontwerpen kunnen worden aangepast (met herberekende steekdichtheid) naar 60% tot 200% van de originele afmeting.

Instant ontwerpen aanpassen op het beeldscherm
Creëren zonder beperkingen. Stel een tekst samen en lijn het uit, voeg op een snelle manier een applicatiecontour toe, draai borduurpatronen in stappen van 0,1, 1, 10 en 90 graden, voeg letters toe, pas afmetingen aan, combineer patronen … en zoveel meer!

Gemakkelijke applicatiefunctie
Directe detectie van de contour van een borduurpatroon, voor het gemakkelijk en snel creëren van een applicatie. Maak meerdere applicaties in één borduurraam!

Groeperen van kleuren
Bespaar tijd door eengarenkleur die meerderevoorkomt in eenborduurpatroon in 1 keer tebewerken.

Intuïtief kleurbeheer
Pas een borduurpatroon aan door bepaalde garenkleuren niet te laten borduren. Een kleine verandering geeft soms een groots effect!

Automatisch draadinrijgsysteem
Druk gewoon op de automatische draadinrijgtoets en de bovendraad gaat door het oog van de naald.

Cylindrische vrije arm
Borduur gemakkelijk moeilijk bereikbare artikelen zoals petten, tassen, mouwen, broekspijpen en nog veel meer*.
(* voor het borduren van sommige artikelen zijn specifieke borduurframes optioneel verkrijgbaar.)

Meegeleverde borduurramen
Kies het ideale borduurraam voor iedere willekeurige borduuropdracht. Vier meegeleverde borduurramen: 300 x 200 mm, 180 x 130 mm, 100 x 100 mm en 60 x 40 mm.

Heldere en natuurlijke verlichting
De ingebouwde, heldere LED-verlichting zorgt voor efficiënt en natuurlijk licht op het werkgebied.

Groeperen en een groep opheffen
Groepeer letters snel en eenvoudig om ze gezamenlijk te verplaatsen, combineer ontwerpen en bewerk ze allemaal tegelijk, of hef de groepering op en bewerk ze afzonderlijk. Zeer efficiënt voor het maken van logo's!

Beheerders- en bedieningsvergrendeling
Met beveiligde vergrendelingsfuncties en optimalisatie van toetsen kan de bediening van de PR680W worden toegespitst voor routinematige en alleen noodzakelijke handelingen. Gebruik de sneltoets om direct naar het borduurscherm te gaan.

Kleuren sorteren
Wanneer patronen worden gecombineerd, kan het aantal garenwisselingen gemakkelijk worden beperkt door de borduurvolgorde efficiënt te laten sorteren op kleur. Dit verminderd de kleurwisselingen en het aantal bewegingen van de naaldstang.

Automatische kleurwijziging en draadknipper
De PR680W programmeert automatisch de juiste garenkleurvolgorde voor het hele ontwerp. De automatische knipfunctie voor boven- en onderdraad bespaart veel tijdrovend knipwerk achteraf.

Stabilisatie met de rijgfunctie
Breng een rijgsteek aan langs de omtrek van het borduurpatroon om de lagen stof en versteviging vast te zetten. Ideaal voor grotere projecten en moeilijk in te spannen objecten.

Automatisch hervatten
Wanneer de machine is gestopt (of na een stroomstoring) zal de PR680W automatisch verder borduren vanaf de laatste steek.

Slim stekenbeheer
Raadpleeg de voortgangsbalk om te zien hoeveel tijd er nog over is om elk deel van het borduurpatroon te borduren. Toets het steeknummer in om met een willekeurig stekenaantal vooruit of achteruit te gaan.

Drie ingebouwde USB-poorten
Een supersnelle poort voor ontwerpoverdrachten, een tweede poort voor machine-randapparatuur en een derde poort voor computerconnectiviteit.

In onze winkel hebben we een borduurmachine staan. Je kan het met eigen ogen bekijken en zien wat deze borduurmachine kan. 

Het zal je verbazen!

Als je je inschrijft voor ons informatiebulletin dan ontvang je een kortingscode van 10 % op het hele assortiment, dus ook op de Brother PR680W

Deze borduurmachine zullen we in heel Nederland, behalve de waddeneilanden, persoonlijk afleveren. Zodat je vragen kan stellen, uitleg kan krijgen en dat je weet bij wie je in de toekomst met je vragen terecht kan.

Het adres: Fanny Blankers-Koenlaan 124, Hoofddorp.

Bekijk de voorbeelden die we gemaakt hebben. Zo kan je duidelijk zien dat allerlei soorten en typen borduurwerk mogelijk zijn. Van simpel letters borduren to een complex plaatje. 

Informatiebulletin

MELD JE AAN VOOR ONS INFORMATIEBULLETIN. JE KRIJGT DAN EEN KORTINGSCODE DIE JE VOOR ELK PRODUCT KAN GEBRUIKEN.
MAKKELIJK GELD BESPAREN, TOCH ?!?
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2014 - 2024 De Naaimachine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel